Pubquiz: Næsten udsolgt

15.03.2006 08:00

Hvis du vil have et hold med til den store pubquiz på Brøndby Stadion, skal du skynde dig at tilmelde dig. 35 hold har allerede tilmeldt sig den populære quiz og der er nu kun syv pladser tilbage.

Der dystes bl.a. i kategorierne hinsidan og mænd i sort.

Du kan tilmelde dit hold online i webshoppen.

Pubquiz

Ved du mere om fodbold end spillerne? Det har du mulighed for at finde ud af hvis du og dit hold stiller op i Brøndby Pubquiz og dyster mod bl.a. to hold med Brøndbyspillere.

Dit hold skal dog ikke kun være eksperter i fodbold, men have solid viden om alt mellem himmel og jord. Sidst fans og spillere tog kampen op mod hinanden i Brøndby Pubquiz, var der totalt udsolgt da fanholdet Cognac Boys hjemførte sejrspokalen.

Duft af Europa

Nu har du muligheden for at teste din viden om fodbold og meget andet når Brøndby IF torsdag den 30. marts kl. 19:00 gentager succesen. Her lægger Brøndby Stadions Europa Lounge hvis pokaler og udsmykning lader tankerne vandre tilbage til Brøndby IF's mange europæiske optrædener, lokale til arrangementet.

Lækre præmier

Kan du samle et hold bestående af op til seks fodboldentusiaster, har du bl.a. muligheden for at vinde følgende præmier:

1. præmien er seks billetter til en europæisk top-fodboldkamp med én overnatning, inkl. flyrejse.

2. præmien er seks billetter til næste sæsons europæiske hjemmekampe. Skulle vi ikke kvalificere os, udstyrer vi i stedet dit hold med spillertrøjer med spillernes autografer.

3. præmien er seks billetter til Brøndby IF-AaB (10. april 2006), med spisning i Roma-logen, inkl. 12 værdikuponer

Herudover stiller en række af Brøndby IF's samarbejdspartnere med præmier.

Auktion

I pauserne mellem de mange spørgsmål afholder vi auktion til fordel for Brøndby Tifos fantastiske arbejde. Du kan her sikre dig en række sjældne spillertrøjer og andre effekter - bl.a. Kim Daugaards Copa Mundial-støvle som sendte bolden i nettet til 2-2 i pokalfinalen 2005.

Tilmelding

Meld dit hold til i BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion eller online i webshoppen på brondby.com. Det koster 300 kroner for et hold med op til seks deltagere. Der er maksimalt plads til 45 hold, så skynd dig!

Sidste dag for tilmelding er mandag 27. marts.

Præmiesponsorer

  • 1. præmie: Seks billetter til en europæisk top-fodboldkamp med én overnatning, inkl. flyrejse. (Kuoni-bold og SAS)
  • 2. præmie: Seks billetter til næste sæsons europæiske hjemmekampe
  • 3. præmie: Seks billetter til Brøndby IF-AaB (10. april 2006), med spisning i Roma-logen, inkl. 12 værdikuponer

Derudover vil der være præmier fra American Crew, BrøndbyShoppen mm.