Programmet til Viasat Cup

14.03.2006 09:09

På grund af VM slutter SAS Ligaen allerede den 14. maj. Det har givet plads til sommerturneringen Viasat Cup, som der nu er trukket lod til. FIFA har pålagt samtlige nationale fodboldforbund verden over at de bedste rækker afsluttes senest den 15. maj, så de spillere der skal til VM har tid til at restituere sig forud for VM-slutrunden i Tyskland, der starter den 9. juni.

I Danmark ville det betyde en turneringspause, der er godt en måned længere end sædvanligt. Men klubberne og DBU og Viasat er blevet enige om i stedet at etablere en sommerturnering, hvor alle 12 SAS Liga-mandskaber er repræsenteret.

Der bliver masser af mullighed for at opleve de blå-gule helte selv om SAS Ligaen slutter tidligt i år.

Der bliver masser af mullighed for at opleve de blå-gule helte selv om SAS Ligaen slutter tidligt i år.

De 12 SAS Liga-hold er blevet fordelt i fire puljer med tre hold i hver. De to bedste fra hver gruppe går videre til kvartfinalerne, der spilles Kristi Himmelfartsdag, den 25. maj. Dermed får det danske fodboldfolk masser af aktion denne dag, hvor Landspokalfinalen traditionelt bliver spillet. I både kvart- og semifinalerne er der returkampe, mens finalen den 7. juni afgøres efter én kamp. Alle kampene vises direkte på 3+.

Klubberne er blevet seedet efter deres placering ved vinterpausen og lodtrækningen til puljerne er faldet således ud:

  • Pulje 1
    Viborg F.F.
    Esbjerg FB
    AGF

  • Pulje 2
    Brøndby IF
    AaB
    SønderjyskE

  • Pulje 3
    OB
    FC Nordsjælland
    Silkeborg IF

  • Pulje 4
    FC København
    FC Midtjylland
    AC Horsens