Pres på parkering

12.03.2006 09:16

Brøndby Stadion bliver fyldt til søndagens forårspremierekamp i SAS Ligaen mod F.C. København. Du skal derfor være opmærksom på at der bliver pres på parkeringspladserne på og omkring Brøndby Stadion.

Samtidig med kampen mod FCK, afholdes arrangement i Brøndby-Hallen, hvilket betyder at en del af p-pladserne i dette område er optaget. Ligeledes er grusbanen optaget af træningskamp og kan således heller i benyttes.

Vi anbefaler derfor at du ankommer til Brøndby Stadion i god tid og benytter de nye p-pladser som Brøndby Kommune har etableret ved Sydgårdsvej (hvis du kommer fra motorvejen, ad Sydgårdsvej eller ad Brøndbyvester Boulevard) og Sognevej (hvis du kommer ad Park Allé).

Senest de to hold mødtes i SAS Ligaen på Brøndby Stadion, sluttede kampen 1-1.

Senest de to hold mødtes i SAS Ligaen på Brøndby Stadion, sluttede kampen 1-1.

Offentlig transport

Du kan også benytte offentlig transport til Brøndby Stadion, der er omkranset af tre S-togsstationer: Glostrup, Brøndby Strand og Brøndbyøster. Fra Glostrup og Brøndby Strand stationer kører ekstra busser til Brøndby Stadion før og efter kampen. Læs mere om transport her.

Samkørsel

Er du Brøndbyfan, og bor du langt væk fra Brøndby Stadion, har du nu mulighed for at benytte dig af en ny transportmulighed når du skal følge dine blå-gule helte. Bor du uden for Storkøbenhavn, og plejer du at rejse med tog eller bil til Brøndby Stadion, er samkørsel måske en mulighed for dig.

gomore.dk er en internetportal som formidler samkørsel i Danmark og Europa. På internetportalen mødes mennesker med og uden bil og rejser sammen. Læs mere om samkørsel her.

Adgang

Brøndby Stadion åbner kl. 15:30, 2 timer før kick off. Vi anbefaler at du ankommer i god tid og har din billet eller dit kort parat ved den rigtige indgang. Læs mere om adgangskontrol på Brøndby Stadion her.