Pokalstærke mod FCK

02.03.2006 09:45

Brøndby IF kan indtil videre se tilbage på gode resultater mod F.C. København i DBU's pokalturnering. De to klubber har mødt hinanden seks gange tidligere, og Brøndby har vundet fire gange, mens det er blevet til én uafgjort og ét nederlag.

Nederlaget kom i de to klubbers første pokalmøde nogensinde i 1992, hvor FCK vandt med 2-0 i Parken. I 1998 stod de to hold overfor hinanden igen, og her vandt Brøndby med hele 4-1 i pokalfinalen.

I 2000 blev det 2-0 på hjemmebane, i 2002 endte det 1-0 samme sted, og i den første af de to semifinaler sidste sæson vandt Brøndby også 1-0 - igen på Brøndby Stadion. Den anden pokalsemifinale sidste sæson i Parken sluttede 2-2, og dermed var Brøndby klar til finalen mod FC Midtjylland.

På hjemmebane er det med andre ord blevet til tre sejre, og F.C. København har end ikke formået at score et eneste mål, mens de blå-gule har nettet i alt fire gange. Pudsigt er det i øvrigt, at Brøndby er blevet pokalmester tre af de seneste fire gange, holdet har mødt FCK på et eller andet tidspunkt i pokalturneringen...

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Brøndby-jubel

Sidste år scorede Morten Skoubo det vigtige hjemmebanemål i 1-0 sejren over F.C. København i pokal-semifinalen.