Laudrup: Titler kræver mere

18.03.2006 19:45

- Med sådan en indstilling, vinder man ingen titler.

Cheftræner Michael Laudrup var ualmindelig direkte i sin vurdering af eftermiddagens nederlag til Silkeborg på udebane i SAS Ligaen.

- 2. halvleg må siges at være godkendt, her giver vi alt. Og det er selvfølgelig nemt at sige at vi aldrig havde tabt, hvis vi havde udvist samme indstilling hele kampen, for jeg tror at vi kunne have spillet herfra og så til juleaften uden at score. Men det står dog klar at vi ikke kan spille fodbold som vi gør i 1. halvleg, og så regne med at vinde titler, lød det fra Laudrup der samtidig efterlyste ansvar.

Per Nielsen spillede de sidste 25 minutter af kampen som angriber og kom til flere afslutninger.

Per Nielsen spillede de sidste 25 minutter af kampen som angriber og kom til flere afslutninger.

Forskellen minimal

Især målet til 2-0, hvor Silkeborgs Hördur Sveinsson fik lov at score på hjørnespark efter nøjagtig samme model som Martin Ericsson brugte da han scorede mod FCK i sidste søndags 3-0 sejr på Brøndby Stadion.

- Det altid nemt at pege fingre og sige hvem skulle have dækket hvem. Et er ham som ikke tager sin mand, men hvad med de andre som ser det, og som ikke griber ind. Det er os som hold der skal forbedre os efter i dag. Lever vi op til vores indstiling og spiller rimeligt, er der en kæmpe forskel på de to hold, men i dag hvor indstillingen mangler, og spillet ikke fungerer, bliver forskellen minimal.

I 2.  halvleg blev Elmander rykket ud på højrekanten hvilket skabte mere dynamik i det fremadrettede spil.

I 2.  halvleg blev Elmander rykket ud på højrekanten hvilket skabte mere dynamik i det fremadrettede spil.

Farlige fløje

Der var dog enkelte lyspunkter i nederlaget. 10 minutter inde i 2. halvleg trak trænerteamet Johan Elmander ud på højrekanten og satte Johan Absalonsen ind i venstre side. Og de 2xJohan tilførte omgående fart og dynamik på det fremadrettede spil.

- Det gik alt for langsomt i 1. halvleg, og derfor rokerer vi så om i 2. halvleg. Elmander bytter plads og bliver farlig, og Absalonsen kommer ind og griber chancen, og det er positivt. Han gjorde det som en spiller som kommer ind fra bænken, skal gøre: nemlig prøve at gøre en forskel, roste Laudrup.