Laudrup: Hurtig revanche

26.03.2006 20:08

- Fra starten af kampen var det klart, at spillerne ville revanchere sig efter nederlaget i Viborg.  Vi kommer hurtigt foran, og gør det godt over hele banen.

I forhold til sidste uge er Michael Laudrup er i et noget andet lune efter dagens sejr. Revanche og førsteplads er noget, der varmer.

- Vi falder lidt i niveau i første halvlegs anden fase, især omkring udskiftningen af Thomas Rytter. Det giver åbenbart lidt uro, og pausen kommer på den baggrund på et godt tidspunkt. Vi lægger godt ud i anden halvleg, men begår så en ærgerlig fejl, der koster et mål.

Henrik Kildentoft erstattede Thomas Rytter i 1. halvleg.

Henrik Kildentoft erstattede i 1. halvleg Thomas Rytter som udgik efter en tackling på knæet.

Rasmussens triumf

- Heldigvis får vi scoret til 2-1 hurtigt efter et par rigtig gode præstationer frem ad banen, og 3-1 målet er lige så godt. Det var dejligt at se Thomas Rasmussen få løn som fortjent efter endnu en god indsats, bemærker cheftræneren.

- Han har fået en del uberettiget kritik, men i forårets første kampe har han vist hvor vigtig han er for holdet.

- Med sejren er vi nu på førstepladsen, men det er nu ikke så vigtigt. FCK kan jo bare vinde deres kamp, så fører de igen. Det vigtigste for mig var, at se spillernes reaktion efter nederlaget, og den var positiv.

- Vi kan ikke køre på i 90 minutter med presspil, men overordnet set spiller vi godt i 70 af 90 minutter. Vi begår en enkelt stor fejl, men heldigvis koster den ikke i sidste ende.

De to målscorere Elmander og Rasmussen jubler.

De to målscorere Elmander og Rasmussen jubler.

De vigtige kampe

- Vi har nu vundet 11 af 12 hjemmekampe. Vi skal være bedre ude, men den næste kamp er jo også her på stadion, så lad os koncentrere os om den. De næste to opgør er mod tophold, og kan vi komme godt ud af dem, er vi godt i gang med foråret, smiler Laudrup.

Thomas Rytter måtte udgå med en skade, men det er usikkert om det får betydning for onsdagens kamp.

- Han siger selv han fik et slag, men at det føles lidt skævt i knæet. Dan Anton bliver måske klar, og vi har også Duncan på vej. For hans vedkommende ser det efterhånden godt ud, så lad os se, runder en glad cheftræner af.