Laudrup: Dejlig sejr

05.03.2006 22:11

- Det er godt at vinde, men kampen blev aldrig en spillemæssig oplevelse. Faktisk udviklede den sig langt hen ad vejen som forventet, med intensitet, nærkampe og uden det polerede spil. Udover spillet havde den det hele i chancer, intensitet og røde kort.

Michael Laudrup har endnu engang ført sit hold frem til en pokalsemifinale, og det er cheftræneren ikke overraskende godt tilfreds med.

- Det er meget typisk for disse pokalkampe mod FCK, at vi vinder med et enkelt efter et relativt tæt opgør. Vi er nu i semifinalen, og så kan vi parkere pokalturneringen i halvanden måned, og kan koncentrere os om ligaen, hvor vi mere eller mindre har 13 finaleopgør foran os.

Johan Absalonsen

Johan Absalonsen kom på banen i 2. halvleg, og kom frem til flere gode chancer.

Fysik

- I dag var FCK bedre end os fysisk, og det er egentlig ikke en overraskelse. De er stærke over hele banen, og vores individualister kom slet ikke til deres ret.

- Vi kom ikke rigtig frem til det store den første time, og selv 11 mod 9 udnytter vi ikke situationen godt nok, synes jeg.

- I staren er vi lidt for omstændelige og senere, i overtal, bliver vi pludselig lidt for direkte. Det kan vi heldigvis arbejde videre med positivt, for vi vinder kampen, og får en portion selvtillid inden ligastart, smiler Laudrup.

Langsomme startere

- Vi er jo langsomme forårs-startere, det er vist ingen hemmelighed, kommer det videre. Vi kan ikke bruge banernes tilstand til så meget, men blot konstatere at de er ikke bedre end de er.

- Når man har et koncept som vores, er det ikke sådan ligetil, bare at ændre det hele i en måned for så at skifte tilbage. Vi prøver at tilpasse os forholdene, men selvfølgelig kan vi bedre lide at spille på grønne baner.

-  Det er altid godt at vinde, og sejre giver selvtillid. Selvom vi nu er i semifinalen, er mesterskabet dog det vigtigste, og vi har med kampen og sejren i dag fået noget at arbejde videre med til næste søndag. Det er en vigtig kamp -men nu er vi i gang, runder Laudrup af.