Laudrup: Bedste præstation i år

29.03.2006 16:30

- Vores bedste kamp i foråret. Så kontant bedømte Michael Laudrup spillernes indsats efter aftenens 1-0 sejr på hjemmebane over ligaens daværende nummer 3. Cheftræneren ville dog godt uddybe:

- Vi går på banen med en rigtig god indstilling, og alle spiller fodbold kampen igennem. Vi producerer masser af chancer, og det er jo kun en verdensklassepræstation fra deres målmand, der holder os fra en større sejr.

Marcus Lantz

Marcus Lantz fik passeret Onyszko i OB-målet. Den polske målmand stod en stor kamp med mange flotte redninger.

Hele vejen rundt

- Vores backs, Elanga og Kildentoft, går rigtig godt med i spillet, og vi får lagt pres på dem hele tiden. Samtidig kommer vi til en hel masse over kanterne, og får lagt mange gode indlæg i feltet. Midtbanen fungerer godt, og kombinationsspillet er bedre end tidligere i år.

- Ser man på forholdene er jeg glad over, at vi kan spille så godt på nuværende tidspunkt, for vi ved, at når solen kommer frem bliver dette hold altid bedre. Banen er blevet bedre, men man skal bare prøve at trille en bold 8 meter på den, så ser man at der altså er lagt igen, fortæller han.

- Vi beholder førstepladsen, men jeg tænker ikke så meget på stillingen endnu. Med den aflyste kamp, er programmet jo lidt skævt, så vi kigger på os selv.

- I den forbindelse er det klart, at vi ikke har fået de point vi gerne ville. Især på udebane har det haltet lidt, men det er jo meget normalt, at man taber mere ude end hjemme. 4 nederlag er dog for meget på nuværende tidspunkt, og på søndag gælder det for os om, at vise at vi har lært. Og at vi stadig vil vinde guld.

Henrik Kildentoft

Henrik Kildentoft, et af Brøndbys egne talenter, spillede en rigtig god kamp som højre back.

En slags revanche

- På hjemmebane er vi jo nærmest urørlige. Det er en selvforstærkende effekt, for når man smider point i mange kampe i træk sætter usikkerheden sig lidt, og omvendt når man vinder det hele. Modstanderen får stor respekt for at spille her, og de ved at der ikke er så meget at komme efter.

- Det skal vi have overført til udekampene, og heldigvis kommer kampen på Viborg Stadion meget tæt på vort seneste udebanenederlag netop der, så mon ikke den står ret klart i erindringen hos spillerne?

- Går vi på banen med det spil og den indstilling vi leverede i dag, er vi i hvert fald nået langt. Det er på udebane vi skal vise at vi vil være mestre, og vi må starte på søndag, runder cheftræneren af.