Kim C: Du skal bare vinde den rigtige

13.03.2006 12:09

- Da jeg lørdag eftermiddag fik at vide, at jeg skulle spille fra start, gav det tid og ro til, at fokusere på kampen på den gode måde. Jeg vidste jeg skulle ind og kæmpe med dem i det centrale forsvar, og opgaven var lige til, smiler Kim Christensen efter 3-0 sejren.

- Jeg skulle arbejde, og gerne sende nogle bolde videre til dem der tog løbene bagom. Selvfølgelig vil man gerne score, men jeg var med i en del, og fik lagt op til det ene mål. Det kan jeg godt være tilfreds med, smiler den lange angriber.

- De er meget stærke i hovedspillet, men jeg synes jo ikke, at jeg selv er så ringe. Du skal jo bare vinde den rigtige duel, og så kan de for så vidt vinde de næste 15 for min skyld, griner han.

- Jeg har ikke rigtig været på holdet fra start, og med en dårlig træningskamp mod Herfølge, er det klart, at trænerne ville prøve noget andet. Nu fik jeg chancen, og synes jeg gjorde det ok, så nu må vi se om det rækker til mere spilletid fra start. Det håber jeg da.

- Jeg ved godt hvad der skal til, og gør man det godt, spiller man. Når alle er klar, skal man gøre det ekstra godt, for at være på holdet her, men det ved vi jo godt. Jeg arbejder videre, og lige nu glæder jeg mig bare over at have vundet 3-0 over ligaens førerhold.

Kim C

Kim Christensen viser her boldkontrol på en ellers vanskelig bane.