Hvornår scorer Brøndby og Silkeborg?

16.03.2006 11:36

Der har været stor forskel på, hvornår lørdagens to kombattanter i SAS Ligaen har scoret deres mål indtil videre i sæsonen. Kort kan man sige, at Brøndby IF er bedst til at score målene i første halvleg, mens Silkeborg IF scorer flest mål efter pausen.

Brøndby har indtil videre lavet 43 scoringer i denne sæson, og 54% af dem er scoret i de første 45 minutter, mens 46% er lavet i anden halvleg. Brøndbys bedste kvarter set over 90 minutter er det sidste kvarter af første halvleg, hvor 26% af Brøndbys mål i denne sæson er scoret.

Et af dem stod Kasper Lorentzen for i sæsonens første kamp, på hjemmebane mod Silkeborg IF. Han bragte Brøndby IF foran 1-0 efter 33 minutters spil, mens Morten Skoubo øgede til 2-0 i det 89. minut.

Silkeborg målfarlige i slutspurten

For Silkeborg har fordelingen været 40% af deres 20 mål i første halvleg og 60% i anden. Brøndby skal nok især være vågne i lørdagskampens sidste kvarter, hvor Silkeborg har scoret næsten halvdelen af deres mål i denne sæson.

40% af scoringerne er faldet efter det 76. minut, og det er SAS Ligaens højeste andel af mål i det sidste kvarter. Altså er otte Silkeborg-mål faldet så sent i kampene.

Viborg har godt nok nettet 14 gange i det sidste kvarter, men det svarer kun til en andel på 36% af de 39 mål, viborgenserne selv har scoret.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Brøndbyjubel

Silkeborg IF blev besejret i pokalkvartfinalen i efteråret 2005. Her scorede Per Nielsen i første halvleg, mens Johan Elmander scorede efter 58 minutter. Silkeborg reducerede i slutningen af kampen hvor de ofte scorer mange mål.