Få fingrene i Aggers trøje

13.03.2006 10:00

Du kan nu sikre dig en række helt særlige Brøndby-memorabilia fra to tidligere og en nuværende Brøndbyspiller på auktion til fordel for Brøndby Cares som støtter en række velgørende formål.

Auktionen sker i samarbejdet med gaugain.dk som sidste år solgte en særlig Per Nielsen-adidastrøje for 8.200 til fordel for Børnehospitalet på Amtssygehuset i Glostrup som Brøndby IF har støttet i flere år. 

Johan Elmanders støvler

Du kan nu sikre dig et par af Johan Elmanders fodboldstøvler - fra den store svenskers første sæson i Brøndby IF, hvor det i 27 liga-kampe blev til 9 mål. Siden da har Brøndby IF's nr. 19 skruet op for målscoringen. Der er tale om et par adidas-fodboldstøvler "F50+" i størrelsen 42 2/3.

Daniel Aggers hjemmebanetrøje

Brøndby IF's forsvarskomet Daniel Agger skiftede i januar til mægtige Liverpool FC. Nu har du mulighed for at sikre dig hans blå-gule hjemmebanetrøje (med lange ærmer). Trøjen bærer DBU's mesterskabslogo 2005 og de to mesterskabsstjerner.

Morten Skoubos Europa Cup-trøje

I sin tid i Brøndby IF nåede Morten Skoubo at score 5 blå-gule mål i Europa Cup'en. Det sidste faldt mod spanske Espanyol i UEFA Cup'ens gruppespil i efteråret 2005. Få måneder senere skiftede Skoubo netop til Spanien hvor han i dag scorer mål for Real Sociedad. Du kan nu få fingre i Skoubos Europa Cup-trøje i den karakteristiske koks-grå farve.

Auktionen sker til fordel for Brøndby Cares som er den samlede betegnelse for Brøndby IF's sociale engangement. Udgangspunktet er det sociale arbejde som foregår i Brøndbyernes Idrætsforening og det samarbejde som Brøndby IF har med sociale, kulturelle og humanitære organisationer. Du kan læse mere om Brøndby Cares her.