Ericsson: Sejre giver ro

13.03.2006 10:29

Jeg har mit udgangspunkt på højre kant, og skal holde spillet bredt i perioder. Heldigvis er der god fleksibilitet i vores spil, og Johan og jeg skifter plads flere gange. Det passer mig fint, at kunne søge ind i banen, og med de spillere vi har, kan alle jo spille alle pladser, og så er udgangspunktet mere eller mindre ligegyldigt, mener målscorer Martin Ericsson.

- Der er god aggressivitet i vores spil i dag, og vi sætter meget pres på. Det kan godt være det kommer lidt bag på dem. Også fra anden halvlegs start lægger vi os meget højt frem, og det giver ret hurtigt resultat.

- Jeg havde nok ikke regnet med, at skulle score mit første mål for Brøndby på et hovedstød. Det er meget længe siden jeg har scoret på den måde, og jeg kan faktisk ikke huske hvornår det var. Men det var glædeligt, og så i sådan en kamp.

- 2-0'eren lukker mere eller mindre kampen, og nu kan vi kigge på næste modstander. Vi har stadig meget at arbejde med, men sejre giver altid ro og positive træninger, så jeg ser frem mod forårets opgaver, slutter dagens målscorer af.

Martin Ericsson

En helt udækket Martin Ericsson header her Brøndby på 2-0, hvilket samtidig var Ericssons første mål i Brøndby-trøjen.

Martin Ericsson

Og det var naturligvis en glad svensker der modtog først Per Nielsen og Martin Retovs hyldest.