En af Rasmussens bedste

13.03.2006 11:30

- I oplægget snakkede vi om, at vi skulle tage nogle chancer på dødboldene, og tro på det. Da Kim går op, tager jeg løbet bagom, og den falder heldigvis ned for mine fødder. Jeg ved jeg er presset af Lars J., men heldigvis går den jo ind, smiler dagens mand, Thomas Rasmussen.

- FCK er normalt meget stærke på dødboldene, så det er måske lidt overraskende at det er netop dér vi straffer dem et par gange. Det havde været mere logisk, om det var et resultat af vores spillemæssige overtag, mener han.

- Indstillingsmæssigt er der en verden til forskel på dagens kamp og pokalkampen. Vores presspil og kombinationerne fungerer optimalt, og der er markant forskel på mand til mand-duellerne.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen overløber Lars Jacobsen og helflugter bolden i mål foran bl.a. FCK's fans.

Godt i gang

Var det din bedste kamp?

- Jeg ved ikke om det er min bedste kamp, for jeg synes faktisk jeg har spillet flere gode, men det er nok en af de bedre, smiler han.  Jeg har været med i hele opstartsfasen, og det betyder meget. Konkurrencen er benhård i Brøndby, og jeg ved at det gælder om, at være med spillemæssigt, men også fysisk.

- Det er én af grundende til, at jeg valgte at melde fra til landsholdet, men om det er præcis dét, der gør udslaget kan man jo ikke vide.

- Nu er vi kommet godt i gang, og målet er, at vi skal være mere stabile end i efteråret. Vi har ikke Europacuppen mellem kampene, og det kan måske give os lidt mere ro.

- Havde vi tabt i dag, havde der været 7 points forskel. Det kunne vi stadig have hentet, men der er ingen tvivl om, at sejren betyder, at vi kan lugte førstepladsen allerede nu, og det giver luft i lungerne.

- Vi er kommet godt fra land, og nu skal vi fortsætte de næste 12 kampe. Længere er den vel ikke.

Thomas Rasmussen

Kantspilleren udstråler vilje, engagement og glæde efter føringsmålet.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen var en konstant kilde til uro i Brøndbys offensiv.