Elmander: Vidste hvor jeg ville sparke

06.03.2006 10:28

- Det er svært at spille på den bane, og umiddelbart giver forholdene nok FCK en lille fordel. Det går ikke at spille bold på sådan et underlag, og de formår bedre end os at tilpasse sig, fortæller matchvinder Johan Elmander.

- De to røde kort er helt i orden. Det ene er for en decideret svinestreg, og det er fint det straffes. Til gengæld synes jeg også, at de kunne have fået et straffespark til sidst, hvor der var hånd på bolden. Det fik de heldigvis ikke, og helt ærligt så er spil og chancer sgu ligegyldige når man har kvalificeret sig til semifinalen i pokalturneringen, griner han skævt.

- Vi sparker langt hele tiden, og når man ser deres bageste. Jeg mener, den ene er to meter høj, og så bliver det svært at rage de bolde til sig, fortsætter han.

- Jeg er ikke tilfreds med mit eget spil. Bortset fra målet, er der ikke meget der går min vej, men det er kun min anden hele kamp, og det skal nok komme. Det vigtige i sådan en situation er, at vi kriger på, og det gør vi i dag. På den måde får man også sejrene i de dårlige kampe.

- Frisparket vidste jeg straks hvor jeg ville sparke. Målmanden står lidt i den ene side, og så forsøger jeg at sparke modsat. Det gik jo fint.

- FCK er bedst i dag, men det er jo lige meget nu. Vi vandt, og er videre!

Johan Elmander

Elmander skriger glæden ud efter sejrsmålet mod F.C. København.

Anton ligeglad

- Den bliver sparket direkte op på hånden, og jeg tror faktisk den går forbi. Jeg er midt i en vending, og gør det ikke bevidst. Men den kan da godt dømmes, det er der ingen tvivl om, fortæller Dan Anton Johansen efter kampen.

- Det var ikke kønt i dag, men vi er videre. Så er jeg sådan set ligeglad med det kunstneriske indtryk af kampen, for i pokalen er det altså vind eller forsvind. Vi vandt, og det gjorde de ikke, så vi kan da godt tillade os at smile lidt, kommer det underspillet fra forsvarsspilleren.