Elmander: Ser på os selv

27.03.2006 10:47

- Man of the Match? Nej, den ære synes jeg tilfalder holdet i dag. Vi arbejdede i 90 minutter, og modsat sidste uge blev vi ved med at presse på. Vi skaber en del, og de har vel kun en enkelt stor chance udover målet, der opstår tilfældigt.

- Nu har vi førstepladsen på hånden, og den betyder selvfølgelig noget. De har en kamp i baghånden, men nu skal den vindes, ellers taber de terræn. Når det er sagt, ser vi ikke så meget på tabellen endnu. Vi ser på os selv, og arbejder med de ting vi skal forbedre, for at tage pokalerne igen i år.

Elmander jubler efter at han har bragt Brøndby i front 1-0.

Elmander jubler efter at han har bragt Brøndby i front 1-0.

Har de bedre end nogensinde

- Jeg tror det bliver meget tæt, men vi håber selvfølgelig vi kan gentage kunststykket fra sidste år, og sikre os mesterskabet før sidste runde, griner svenskeren, og tilføjer: Men vi venter nu gerne til sidste fløjt, hvis det er det der skal til.

- For mit eget vedkommende har jeg det fysisk helt kanon. Der er meget mere luft i lungerne, og jeg kan arbejde hårdere hele kampen igennem. Optakten, hvor jeg trænede for mig selv uden at forcere noget, har helt sikkert haft en god effekt.

- Nu får jeg så også scoret, og det plejer jo at komme i stimer med mig, så lad os se hvordan det går de næste par kampe. Jeg har det bedre end nogensinde, og glæder mig til kampene hver gang, smiler dagens første målscorer, og tilføjer at han gerne gør det samme igen på onsdag, hvis nogen skulle overveje at oddse.