Elmander: Løn som fortjent

30.03.2006 11:13

- Arek står rigtig godt i dag. Vi har vel 10 chancer, som vi med lidt held scorer på, men han snupper det hele. Det var en flot præstation, roste Johan Elmander efter 1-0 sejren over OB.

- Vi gjorde det nu også ok, og vi kæmper hele kampen igennem. Så er det ekstra dejligt at få løn som fortjent til sidst, og det er rart for Lantz, at det bliver ham, der afgør kampen. Han leverer altid en fremragende indsats for holdet, fortæller Johan Elmander.

- Det er fint at vi vinder i dag, men det er på søndag vi skal vise at vi mener det seriøst. På hjemmebane har vi vist det hver gang, mens det har knebet lidt ude. Banerne bliver dog bedre og bedre, og det synes jeg man kan se på vort spil. Vi vil gerne spille hurtigt med 1, eller 2 berøringer, og det gør vi da i perioder i dag.

- Det er altid dejligt at være nummer 1, og så kan de andre snakke alt det de vil om hvor presset er. Vi har den plads vi gerne vil have, og det er kun positivt. Alt andet er bullshit, griner angriberen bramfrit.

- Jeg føler jeg har rigtig god energi i kampene, også selvom vi spiller meget. Jeg har overskud hele kampen igennem, men udskiftningen var nu ok. Der er jo varme i sæderne, smiler han.

- Nu skal vi til Viborg, hvor vi altid har det svært. Vi har i dag vist at vi kan vinde på krig, og det er den måde vi går ind til opgaven på søndag. Det er nu det begynder at snerpe til.

Johan Elmander

Johan Elmander spillede en stor kamp i Brøndbys offensiv og havde flere kvalificerede afslutniinger, som Arek Onyszko dog reddede på fremragende vis.