Brøndby og Silkeborg får få kort

23.03.2006 09:34

Både Brøndby IF og søndagens modstander fra Silkeborg hører til blandt SAS Ligaens mest fair spillende mandskaber. Silkeborg har fået færrest kort af alle 12 klubber, nemlig 22, mens Brøndby ligger på 23 kort. Dog er Brøndby dog én af blot tre klubber, der fortsat har et rødt kort til gode i denne sæson. De to andre er F.C. København og FC Midtjylland.

Brøndby skal faktisk helt tilbage til 2. april 2005 for at finde det seneste tilfælde af en blå-gul spiller, der fik marchordre i utide af dommeren. Det skete for Daniel Agger, der fik sit andet gule i overtiden, da Brøndby senest tabte på hjemmebane i SAS Ligaen med 0-1 til FC Midtjylland. Pudsigt nok har FC Midtjylland pt. det hold i SAS Ligaen, der skal længst tilbage i tiden for at finde det seneste røde kort.

Forud for søndagens kamp er to Brøndby-spillere i fare for at få karantæne. Dan Anton Johansen har 12 point og bliver således spærret, hvis han bliver præsenteret for en ny advarsel. Johan Elmander er i den situation, at han ryger i skammekrogen, hvis et nyt gult kort giver seks strafpoint.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander

Johan Elmander spiller på SAS Ligaens mest fair hold. På søndag er han dog i karantænefare i hjemmekampen mod Silkeborg IF.