Brøndby IF trækker tilskuere til

31.03.2006 12:53

Folk er som regel opsatte på at "se giraffen", når modstanderen i en SAS Ligakamp hedder Brøndby IF. Klubben er nemlig sædvanligvis med til at skabe høje tilskuertal på udebane, og det plejer også at gælde på Viborg Stadion.

16. april sidste år, hvor Brøndby vandt med 2-0, var holdet med til at sætte stadionrekord for det ombyggede Viborg Stadion, da 9.215 overværede opgøret. I denne sæsons indbyrdes opgør i det midtjyske var der 8.585 på plads i Viborg, hvilket stadig er sæsonrekord, og det ligger noget over den jyske klubs gennemsnit på hjemmebane, 4.496.

Brøndbys tilskuertal på udebane er 8.416 i gennemsnit, hvilket både AGF, F.C. København, FC Midtjylland og netop Viborg overgår, men det hænger selvfølgelig sammen med, at Brøndbys foreløbig to kampe mod FCK begge er spillet på vestegnen.

Viborgs bundrekord på hjemmebane i denne sæson stammer fra sæsonpremieren, hvor 2.880 så deres kamp mod FC Nordsjælland. Brøndbys bundrekord på udebane blev sat mod Silkeborg på Viborg Stadion, hvor 2.808 så på.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Aktion på Viborg Stadion

Kim Daugaard og holdkammeraterne nyder altid godt af den store opbakning på de danske stadions.