Bedste hjemme mod bedste ude

08.03.2006 12:15

Der er på alle mulige måder tale om et ægte topopgør, når Brøndby og F.C. København tørner sammen i SAS Ligaens forårspremiere søndag på Brøndby Stadion. Først og fremmest er det selvfølgelig ligaen nummer ét og to, der mødes, og dernæst er det også de to stærkeste mandskaber på formbarometeret.

I de sidste 10 kampe i efteråret hentede Brøndby hele 25 af 30 mulige point med otte sejre, én uafgjort og ét nederlag. I samme periode fik FCK 23 point for syv sejre, to uafgjorte og ét nederlag.

Brøndby hersker på hjemmebane, hvor holdet som SAS Ligaens eneste endnu ikke er gået slagne fra banen. 10 hjemmekampe er omsat i ni sejre og én uafgjort, og de blå-gule har ikke tabt på hjemmebane siden 2. april sidste år, hvor FC Midtjylland vandt med 1-0. Brøndbys målscore på hjemmebane lyder inden FCK-kampen på 28-4.

F.C. København er derimod ligaens stærkeste udehold med 22 point i ni opgør på fremmed græs og blot ét nederlag. Det kom 5. november sidste år, hvor Esbjerg satte en stopper for FCK?erne med en 3-1-sejr.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Stemning på Brøndby Stadion

Stemning på Brøndby Stadion i effteråret.