Tre blå-gule med i sejr over Spanien

17.05.2006 20:12

4.500 tilskuere på Brøndby Stadion gav her til aften det danske U-21 landshold en god generalprøve forud for holdets afrejse til EM-slutrunden i Portugal. Nicklas Bendtner nettede to gange i 2-0 sejren over Spanien der var landstræner Flemming Serritslevs sidste kamp på dansk grund i spidsen for U-21 holdet.

Det var dog ikke kun den debuterende angriber, men hele holdet der spillede en god kamp med en i 1. halvleg ganske svag modstander. Efter 38 minutter spadserede Bentner således gennem det spanske forsvar og resultat sendte de rød-hvide i front med 1-0.

Henrik Kildentoft jubler over Nicklas Bendtners scoring til 2-0.

Henrik Kildentoft jubler over Nicklas Bendtners scoring til 2-0.

Flere Brøndbyspillere i aktion

I 2. halvleg fik spanierne noget mere kontrol over kampen - med et skud på stolpen som det farligste. I det 63. minut leverede den tidligere Brøndbyspiller Thomas Kahlenberg et præcis frisparksoplæg til Bendtner som satte hovedet på bolden og bragte Danmark foran 2-0.

For Brøndby IF var Johan Absalonsen, Henrik Kildentoft og Jonas Kamper i aktion. Morten "Duncan" Rasmussen sad over, men er nu endelig meldt klar til at kunne deltage i slutrunden af DBU's og Brøndbys sundhedssektor.