Statistikken er klar: 0-0 er langt væk

06.05.2006 11:15

Søndagens modstander i SAS Ligaen var længe kendt som holdet, der altid spillede
0-0, men faktisk hører det nu mere til sjældenhederne, at AC Horsens går fra banen med en nulløsning. Senest, det skete, var 2. april, hvor oprykkerne klarede 0-0 i Herning mod FC Midtjylland. Men det er til gengæld den eneste 0-0-kamp, Horsens har spillet, de seneste 15 SAS Ligakampe i træk.

Senest, Brøndby spillede 0-0, var i storkampen mod FCK 30. april i Parken. Brøndby har i alt spillet tre målløse opgør i denne sæson. Det første var mod netop AC Horsens i august, og anden gang var mod Esbjerg 26. oktober. Bemærkelsesværdigt er det, at alle tre nullerter er blevet spillet på udebane. Brøndby har ikke spillet 0-0 siden 24. april sidste år, hvor det blev 0-0 hjemme mod Silkeborg.

AC Horsens er dog SAS Ligaens mindst scorende hold med blot 25 mål i 31 runder indtil videre. Til sammenligning har Brøndby scoret over dobbelt så mange gange i denne sæson med 58 mål i de 31 kampe. AC Horsens har også rekorden med 13 uafgjorte opgør. Dem har Brøndby kun fire af.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander

AC Horsens var i efteråret kendt som holdet der spillede 0-0, men statistisk ligner det ikke ligefrem en 0-0'er i morgen i Horsens.