Stabile jyder venter søndag

06.05.2006 11:10

Brøndby IF står søndag over for et stabilt mandskab, der torsdag aften sikrede sin eksistens i SAS Ligaen endegyldigt. Senest, de to hold mødte hinanden, vandt Brøndby en klar sejr på 4-1 på Brøndby Stadion, men siden da har oprykkerne kun én gang tabt så stort. Det var 13. april, hvor det blev 0-3 i Odense.

Derudover har søndagens modstander højst tabt med ét mål i de seks nederlag, der er blevet til. AC Horsens spiller ofte uafgjorte, og det er desuden blevet til otte gange remis og fem sejre siden seneste møde med Brøndby. Målscoren hedde 17-19.

På hjemmebane har Kent Nielsens hold markeret sig ved, at holdet lukker næst færrest mål ind kun overgået af Brøndbys blot ni mål indkasseret på vestegnen. AC Horsens har lukket 12 mål ind hele sæsonen på hjemmebane.

Horsens-statistikken lyder på fire hjemmesejre, syv uafgjorte og fire nederlag på eget græs. Det største nederlag på hjemmebane kom i 1. runde, hvor det blev 0-3 mod Viborg.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander

Johan Elmander og de øvrige Brøndby-spillere kender alt for godt til AC Horsens stabilitet på hjemmebane. Sæsonens første møde sluttede 0-0.