Sejr i første sommerkamp

15.05.2006 21:01

Brøndby IF åbnede årets Danmarksturné med sejr da Langeland United her til aften blev besejret 6-1 foran 1.576 tilskuere på Tullebølle Stadion.

U-trupspilleren Martin Arlofelt indledte scoringen i det 6. minut, da han headede et indlæg ind bag den lokale keeper. Thomas Rasmussen forsøgte minutter efter i flere forsøg at bringe sine holdkammerater yderligere foran, men den ellers så skarpe fløjspiller fik ikke scoret i kampen.

Dét gjorde til gengæld unge Niclas Rønne der nettede to gange - én gang i hver halvleg. Forinden havde Joseph Elanga dog gjort det til 2-0 på et langskud.

Lokale helte på tavlen

Da dommer Claus Bo Larsen sendte holdene ind til pause-teen, var stillingen 3-0. Langelænderne kunne dog med lidt held have bragt sig på tavlen i de første 45 minutter efter et par kontraforsøg som Zaza dog tog sig af. De lokale helte kom dog på tavlen, hvilket skete i det 48. minut efter lidt uro i Brøndbyforsvaret.

Niclas Rønne scorede sit andet mål i det 53. minut, og ni minutter senere fik Martin Ericsson bolden i nettet. Svenskeren spillede hele kampen og havde adskillige gode forsøg. Indskiftede Mads Jørgensen lukkede målfesten med sin scoring til 6-1 kort før tid.

Vanen tro blev banen efter sidste dommerfløjt indtaget af den autografhungrende ungdom som ivrigt jagtede deres yndlingsspilleres autografer.