Sands bedste afslutning

22.05.2006 22:25

- Det var en fornøjelse at spille her på Brøndby Stadion, hvor jeg har haft så mange store oplevelser. At kunne takke af med et mål og en halvleg for henholdsvis landsholdet og Brøndby, det er et punktum man kun kan drømme om.

En træt, men tydeligvis stolt, Ebbe Sand fortæller igen og igen de mange fremmødte journalister om oplevelsen, og følelsen efter at have spillet karrierens sidste kamp på dansk grund:

- Jeg fik en virkelig flot modtagelse af de mange fans, og det er dejligt at mærke, at de ikke har glemt mig selvom jeg har været væk i 7 år, og væk fra landsholdet de sidste to. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men det var stort at mærke varmen fra publikum.

Sand var tilbage i Brøndbytrøjen som anfører.

Sand var tilbage i Brøndbytrøjen som anfører.

Om fremtiden lyder det således:

- Man har jo aldrig rigtig tid til at nyde det mens man spiller. Der er hele tiden en kamp lige om hjørnet, men sådan er det ikke nu. Jeg vil bruge den næste tid på, at nyde alt det jeg har været igennem, og bruge tiden på at reflektere lidt over alt det jeg har oplevet. Jeg har haft nogle helt fantastiske år her, i Schalke, på landsholdet, ja alle de steder jeg har spillet. Og så får jeg sådan en afslutning, det er ikke til at beskrive, smiler den trætte angriber.

Talenter imponerede

Ebbe Sand var meget imponeret af de unge Brøndbyspillere, og tog sig tid til, at dele store roser ud:

- Jeg synes vi spiller en rigtig flot første halvleg, og jeg er meget overrasket over de unge spillere på holdet. Der blev virkelig disket op med nogle lækre ting, og jeg kan kun rose de knægte. Jeg kendte jo ikke navnet på halvdelen af dem, men de gjorde det virkelig, virkelig godt.

De sidste 45 minutter spillede Ebbe Sand sammen med landsholdsstjernerne.

De sidste 45 minutter spillede Ebbe Sand sammen med landsholdsstjernerne.

- Og så var det øvrigt en fornøjelse at spille sammen med en spiller som Martin Ericsson. Han er fantastisk med bolden og har hele tiden blik for hvor medspillerne befinder sig. Jeg har jo ikke trænet sammen med nogen af dem, men samspillet gik rigtig godt, synes Sand.

- Jeg ville jo gerne have scoret for landsholdet også, men jeg måtte nøjes med et enkelt mål i dag, og det er vel også i orden. Nu skal jeg bare nyde det her.

- Hils derude og sig tak til alle, der var her i dag. Det var en dejlig måde at slutte af på, smiler Ebbe Sand før turen går mod middagsselskabet med dagens medspillere.