Sæsonkort: Næste fornyelsesrunde

22.05.2006 10:40

I lørdags udnyttede 700 ud af de første 800 sæsonkortholdere på DNE Tribunen muligheden for at vælge deres nye pladser.

Det skete ved et arrangement i Vilfort Lounge hvor adm. direktør Per Bjerregaard informerede de berørte sæsonkortholdere om baggrund og muligheder i forbindelse med det nye byggeri på DNE. Efterfølgende fik den første runde mulighed for at vælge pladser ved de 5 service-områder hvor medarbejdere fra Brøndby IF hjalp til med råd og vejledning.

I morgen, tirsdag, kl. 18 løber anden runde af fornyelsen af DNE-sæsonkort af stablen. Her vil de resterende sæsonkortholdere på DNE Tribunen, som har fået indkaldelsesbrev, vælge deres nye pladser på samme vis som første runde. Yderligere Information og vejledning vil blive formidlet på stedet.

Sæsonkortholdere i FamilieCentret og på SAS Øvre modtager i slutningen af denne uge brev om at de tirsdag den 30. maj kl. 18-20 i Vilfort Lounge på Brøndby Stadion kan vælge ny pladser. Sæsonkortholdere der har modtaget brev om at vælge ny plads, og som ikke kan møde op, kan aflevere deres kort i BrøndbyShoppen og betale for deres nye pladser. Disse pladser vælges af Brøndby IF.

Ajax

Som sæsonkortholder har du forkøbsret til Brøndby IF's Europa Cup-kampe.

Flere pladser

Overordnet er der i forbindelse med byggeriet på tribunen blevet flere pladser til rådighed for sæsonkortholdere, hvilket skyldes at 1.600 sponsorbilletter flyttes fra DNE til SAS Tribunen. På DNE Tribunens nedre afsnit inddrages i alt 1.000 pladser til etablering af VIP-sæder til den nye lounge som opføreres på DNE langsiden samt som følge af sædeudskiftning og etablering af nye trapper og opgange.

Mandag den 29. maj åbnes det generelle salg af sæsonkort, og frem til og med den 10. juni kan du få op til 200 kr. i rabat på dit sæsonkort. Læs om priser og vilkår her.

De ny sæsonkort fremsendes i begyndelsen af juli.