Sæsonen lukket med nederlag

14.05.2006 16:58

Det blev en skuffende afslutning på sæsonen 2005/06, da Brøndby IF her til eftermiddag tabte på Brøndby Stadion til på forhånd nedrykkede SønderjyskE i den sidste SAS Liga kamp. Dermed tabte Brøndby for anden kamp i træk til en oprykker.

2-1 sejren var ikke ufortjent og stemningen var derfor noget mat da Brøndby-spillerne efter kampen fik overrakt sølvmedaljerne foran 11.805 tilskuere.

God start

Brøndby indledte ellers kampen som lyn og torden. Allerede efter seks minutters spil bragte Morten Duncan Rasmussen hjemmeholdet foran, da han tæt under mål vendte sig og lagde bolden i kassen. Det var Duncans første liga-mål i Brøndby-trøjen og det 11. i sæsonen.

Og Brøndby havde gode mulighed for at øge til 2-0, men som halvlegen skred frem faldt spillet mere og mere fra hinanden og gæsterne begyndte at lugte blod. Fem minutter før pausen var det så Peter Sand der udlignede med et flot hovedstødsmål.

Og SønderjyskE skulle få mere at juble over. I starten af 2. halvleg stod angriberen Simon A. Pedersen pludselig fri i det lille felt. Efter et skudforsøg som Zaza, der ellers havde mange gode redninger, fik pareret ud i feltet, kunne SønderjyskE-spilleren bringe gæsterne foran.

Og den stilling holdt kampen ud, selvom SønderjyskE havde flere store chancer, ved især Mosquera. SønderjyskE skal dermed en tur i 1. division med en frisk sejr i bagagen, mens Brøndby tabte sæsonens første kamp på hjemmebane i SAS Ligaen. Forud var ellers gået 10 hjemmekampe i træk med sejr.