Punktum for rekord-sæson hjemme

11.05.2006 13:07

Brøndby IF kan sætte en tyk streg under, at holdet er SAS Ligaens suverænt bedste hjemmehold, når det gælder SønderjyskE i sæsonens sidste kamp søndag. Allerede inden opgøret ligger det fast, at Brøndby ikke kan indhentes i hjemmebanestatistikken. De blå-gule har hentet hele 46 point i 16 kampe, og det tætteste, noget hold kan komme på, er FCK, der kan få 41 point.

Skulle det blive til sejr i den 17. hjemmekamp, sætter Brøndby desuden igen ny SAS Ligarekord med den 11. hjemmesejr i træk. Det har ingen klubber prøvet før, mens Brøndby allerede er oppe på at have vundet 10 på stribe to gange i klubbens historie.

Set over de seneste to sæsoner har Brøndby været fuldstændig enerådende på hjemmebane. Klubben har vundet 27 ud af 33 hjemmekampe, spillet fire uafgjort og tabt blot to på Brøndby Stadion. Målscoren lyder på næsten uvirkelige 81-15 i Brøndby-favør.

Får holdet blot det ene point, udbygger det dog klubrekorden, der i så fald vil lyde på 23 hjemmekampe i streg uden nederlag. Senest bet på Vestegnen kom 2. april sidste år med 0-1 mod FC Midtjylland.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Trond Andersen

Trond Andersen har leveret rekord-resultater på Brøndby Stadion i denne sæson. I sæsonens første opgør mod SønderjyskE vandt Brøndby 3-0.