Morten Rasmussen i fokus mod FCN

03.05.2006 12:33

I morgen aften er forsvarstalentet Morten Rasmussen i fokus i det 32-sider store kampmagasin til sæsonens næstsidste hjemmekamp. FC Nordsjælland er modstanderen og for Brøndby handler det om at fortsætte den imponerende stime på Brøndby Stadion.

- Jeg er en spiller der går til den og jeg prøver at være kompromisløs i mit forsvarsspil. Jeg er en vindertype der vil gøre meget for at vinde, både til træning og kamp, siger Morten "Molle" Rasmussen bl.a. i det store interview i kampmagasinet.

- Vi skal spille vores eget spil. Holde bolden på jorden og forsøge at spille den hurtigt rundt, så de skal ud og løbe meget. Vi skal også være helt fokuserede i defensiven, så vi ikke giver nogle målchancer væk. Det siger sig selv at vi skal gå efter en sejr på hjemmebane, fortæller Morten Rasmussen om kampen og tilføjer at han tror på en 2-0 sejr til Brøndby IF.

Det får du du bl.a. i det nye kampmagasin

  • Per Bjerregaards syn på kampen
  • Stort interview med Morten Rasmussen
  • Signeret Morten Rasmussen-plakat
  • Fokus-artikel på Morten Rasmusen: Tre gange Årets Spiller på syv år
  • Fyldig kamp- og spillerstatistik
  • Tilbageblik på tidligere og seneste opgør mod FC Nordsjælland
  • Quiz om bl.a. Brøndby IF

Kampmagasinet, der udkommer til hjemmekampe, koster kun 20 kr. og kan købes ved indgangene eller i boderne på Brøndby Stadion.

Køb din billet til kampen i BrøndbyShoppen eller betal ved indgangene. Læs mere om billetpriser her.

Kampmagasinet

Morten "Molle" Rasmussen har fået fuld spillet i de seneste seks kampe. I morgen kan du læse et stort interview med ham i kampmagasinet til hjemmekampen mod FC Nordsjælland. Her kan du bl.a. læse om Per Nielsens gode råd, overgangen fra 2. division til SAS Ligaen og meget mere.