Laudrup: Kontrol

05.05.2006 08:45

- Kampen var nærmest overstået før den begyndte. Scoringen til 2-0 efter 19 minutter tog i hvert fald spændingen ud af den resterende del, og der var vel aldrig tvivl om resultatet.

Michael Laudrup har ikke meget at sige om en kamp, der i store dele manglede spænding, men han var dog overordnet set tilfreds med indsatsen.

- Vi er aldrig pressede, og da vi scorer til 3-0 går vi jo efter både nummer 4 og 5, men helt ærligt virker det som om gassen går lidt af ballonen på det tidspunkt. Vi kontrollerer begivenhederne og holder dem vel fra egentlige chancer indtil deres sene reducering, konstaterer cheftræneren.

Duncan

Morten Duncan Rasmussen måtte lade sig udskiftet i slutningen af 1. halvleg med knæ-problemer.

Gedigen indsats

- Jeg er klar over resultatet i Viborg i pausen, men vi fokuserer på vore egne præstationer, og det er også sådan vi skal gå ind til de næste kampe. Chancen for et mesterskab er mildest talt ikke særlig stor, men vi må og skal gøre vores arbejde færdigt og vinde de kampe vi har tilbage.

- Uanset hvad andre kampe bliver skal vi levere en gedigen indsats i de sidste to opgør, ligesom vi overordnet set gør det i dag.

Hvem der kommer på banen de næste runder vides endnu ikke, for kampen efterlod et par nye spørgsmål.

- Jeg ved ikke så meget om Duncans skade endnu, men det var knæet igen. Vi håber han kan spille søndag, men ved det ikke.

- Det er lidt det samme med Per Nielsen, som går ud med smerter. For hans vedkommende er det også den samme skade, der irriterer, men nu får vi se.

- Uanset hvad, skal vi vinde de næste to kampe, og så må vi tage sæsonkonklusionen derefter, runder Laudrup af.