Laudrup: Grusomt

07.05.2006 21:16

- Fodbold er en grusom sport ind imellem. Vi bør føre med 3-4 mål i første halvleg, men det gør vi ikke, og så scorer Horsens et lidt tilfældigt mål til 1-1. Oven i købet giver vi dem føringen til 2-1, og det formår vi ikke at komme efter. Vi sidder på det hele indtil det sker, men jeg er jo nok ikke den første træner, der må konstatere at man skal score på sine chancer, hvis man vil vinde.

Michael Laudrup evaluerer indsatsen efter 4-1 nederlaget i Horsens.

- Sådan er fodbold, men vi brokker os jo ikke når det går vores vej, så..

- Jeg forsøgte med Thomas Rasmussen på venstre back, da han har meget af det, der skal til for at gøre en god figur på pladsen. Han er stærk, hurtig, er rimelig i hovedspillet og har en god indstilling. Spillet fungerer også godt, både defensivt og offensivt, indtil vi altså falder sammen.

Surrealistisk

- Det er naturligt nok, at spillerne reagerer med vantro over det der sker efter en halvleg hvor vi bestemmer alt, men det er ikke i orden, at vi mister organisationen sådan som det sker.

- Det er sådan set lige meget om FCK var bagud, for på det tidspunkt var vi styrende. Det er ærgerligt. Kedeligt. Men vi kan jo ikke bruge vores spil og chancer til noget som helst, når vi mister grebet fuldstændigt.

- Man kan vel sige, at Horsens gør det vi ikke gør, og de har heldet i nogle situationer. Der er ikke noget ondt i det, for vi er simpelthen ikke skarpe i de situationer vi skal være det i, og det er de.

Misser chancen

- Overordnet set må vi nu konstatere, at FCK bliver mestre i år. Vi har fået mange point, men de har fået flere, og så fortjener man mesterskabet.

- Jeg ærgrer mig dog over, at vi ikke formår at bringe spænding ind i sidste runde, og bevare chancen når den nu var der. Det er irriterende, men vi må kigge på os selv, og gøre hvad vi kan for at slutte ordentlig af.