Laudrup: Godt og skidt

14.05.2006 20:32

Kampen i dag har jeg ikke så meget at sige om. 1. halvleg var som sæsonen har været i sin helhed. Vi startede de første 20-25 minutter med flot spil og også et mål, men de sidste 15-20 minutter var til gengæld præget af store fejl, og bundniveau som var meget lavt. Det synes jeg egentligt godt at man kan sige er et godt billede af hele sæsonen.

 

2. halvleg falder vi sammen, og der er vist ingen der kan være i tvivl om at der ikke er nogen der er tilfredse med den afslutning vi så, hverken spillere eller os andre, og det ved spillerne også godt. Vi havde æren at spille for, men når pointene ikke betyder noget kan noget af motivationen mangle, og det var hvad vi så i dag. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring.

 

- Hvis jeg som sådan skal gøre status over hele sæsonen, kan jeg kun sige det, som jeg gjorde før. Vi har vist rigtigt godt spil, men omvendt har vores bundniveau været alt for lavt. Vi har fået rigtigt mange point, men vi må så også konstatere at der er et hold der har fået flere point end os, og så bliver man altså nr. 2. F.C. København har vist et højt resultatmæssigt stabilt niveau, så man må bare konstatere at de har fortjent mesterskabet.

Michael Laudrup gør status efter sæsonens sidste kamp, der endte med første nederlag på hjemmebane i 2005/2006.

- Jeg synes ikke at denne sæson har været værre end nogle andre her i Brøndby. Der er altid godt og skidt set over en hel sæson, men det er klart at der er nogle gange det er sværere at få sølv end andre, men i år var der et hold, der fik ekstremt mange point. 

- Med hensyn til truppen, synes jeg at vi har en god trup, og god nok til at tage kampen op til næste år. Hvis den er intakt efter sommer, har vi et rigtig godt udgangspunkt.

- Nu skal vi have ni spillere på de forskellige landshold, og i gang med en masse sommerkampe, og inden man får set sig om, starter endnu en sæson. I år fik vi sølv, og det skal vi så forsøge at gøre bedre til næste år. Så simpelt er det faktisk, runder en fattet Michael Laudrup af.