Kim C har smidt skinnen

31.05.2006 11:26

Kim Christensen kan nu se frem mod opstartstræningen efter sommerferien med optimisme, efter den første sæson i Brøndby-trøjen blev spoleret af skader i store dele af efteråret og senest her i slutningen af forårssæsonen.

I går fik Kim Christensen nemlig fjernet skinnen omkring det højre knæ ovenpå den knæskade han pådrog sig i midten af april måned. Her blev angriberen skadet med et flosset, halv-overrevet ledbånd i højre knæ. En skade han pådrog sig i en glidende tackling i 3-0 sejren på Brøndby Stadion over Esbjerg i SAS Ligaen den 17. april.

Efter skinnen nu er blevet fjernet, venter nu den sjovere del af genoptræningen og det glæder naturligvis Brøndbys nr. 25.

- Nu må jeg lunte de næste tre uger og den fjerde uge er det med bold. Herefter kan jeg så småt træne med holdet igen. Det betyder så at den står på træning hele ferien, men det gør man jo gerne for at blive helt klart til opstarten, smiler Kim Christensen der glæder sig over ikke at have tabt væsentlig muskelmasse i benene.

De seneste seks uger har han fulgt det program han skulle lave, og nu venter yderligere en måneds hårdt arbejde, primært i styrkerummet.

Inden Kim Christensen blev knæskadet, var han Brøndbys bedste oplægger i foråret med fire assists. Kim C fik også det meste af efterårssæsonen spoleret med en forstrækning i baglåret, en skade han fik i juli-kampen mod Esbjerg (hvor Kim C scorede to mål). Skaden  generede i flere omgange i løbet af efterårssæsonen.

Kim Christensen

Efter en skadesplaget debutsæson i Brøndby IF, kan Kim Christensen nu glæde sig over at det går planmæssigt fremad med genoptræningen. I går smed han skinnen og om alt går vel, kan han være med et godt stykke af opstartstræningen i juli måned.