Karim Zaza til Tyskland

29.05.2006 14:11

Karim Zaza fortsætter med al sandsynlighed karrieren i den nyoprykkede 2. Bundesliga klub Rot-Weiss Essen. Den 31-årige målmand mangler blot at bestå den obligatoriske lægeundersøgelse på torsdag, før han kan sætte sin signatur på en kontrakt med den tyske klub gældende fra den 1. juli 2006.

Karim Zaza kom til Brøndby IF på en fri transfer fra OB i sommeren 2003 på en 2-årig kontrakt, der stod til at udløbe den 30. juni 2005, men den aftale blev i sommer forlænget til 30. juni 2006. Zaza kan derfor skifte på en fri transfer til Rot-Weiss Essen.

- Vi ville meget gerne have forlænget aftalen med Karim, der har været en værdifuld og meget professionel målmand hos os gennem flere sæsoner. Karim har for lang tid siden sagt til mig, at hans store drøm var at komme til udlandet, og vi har stor forståelse for at Karim nu vil realisere drømmen og ambitionen om et udlandsophold. Vi takker Karim for nogle gode år i Brøndby-trøjen, hvor hans kvaliteter såvel på som uden for banen har været værdsat, og ønsker ham alt mulig held og lykke i Rot-Weiss Essen, udtaler adm. direktør Per Bjerregaard.

Karim Zaza

Karim Zaza får efter alt at dømme drømmen om en udlandskarriere opfyldt.