Kan blive en målrig kamp

13.05.2006 09:40

Tilskuerne på Brøndby Stadion søndag eftermiddag har god grund til at sætte næsen op efter et målrigt opgør, når Brøndby IF og SønderjyskE mødes i sæsonens sidste kamp. Brøndby er nemlig gode til at finde målet mod mandskaber, der er rykket ned.

Senest, Brøndby mødte et hold, der var degraderet, var sidste sæson, hvor Herfølge kom på besøg og fik en overhaling på hele 7-0. Den kamp sikrede Brøndby det 10. danske mesterskab gennem tiden. Forrige sæson blev det 2-1 over AB og 3-1 mod Frem i de sidste to runder. Og sæsonen der før blev det til tre mål mod Silkeborg, selv om Brøndby ganske vist tabte 3-4.

Altså ligger Brøndbys gennemsnit på 3,75 mål de seneste tre sæsoner i opgør mod hold, der er rykket ned i 1. division. Brøndbys største hjemmesejre i denne sæson er 5-0 over FC Midtjylland, 4-0 over AGF, og desuden er FC Midtjylland, SønderjyskE, FCK og Esbjerg alle blevet slået med 3-0.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Absalonsen

Johan Absalonsen er en af de Brøndby-spillere der har gjort det underholdende at gå til fodbold på Brøndby Stadion i sæsonen.