Igen hjemmebanerekord af Brøndby

05.05.2006 09:27

Brøndby IF fortsætter med at imponere på hjemmebane i SAS Ligaen. Torsdag aften hentede de blå-gule - via en sikker 3-1-sejr over FC Nordsjælland - den 10. hjemmesejr i træk.

Det er anden gang i klubbens og Superligaens historie, at det sker, og helt utroligt er det kun otte måneder siden, Brøndby senest afsluttede en serie på 10 hjemmesejre på stribe. Brøndby har vundet 20 af de seneste 21 hjemmekampe i træk - kun 1-1-kampen mod FCK 21. september sidste år er "i vejen".

Brøndby kom desuden for første gang nogensinde op på 22 hjemmekampe i træk uden at tabe. Senest, de blå-gule tabte hjemme, var 2. april sidste år mod FC Midtjylland. Det er nu fire kampe fra rekorden i SAS Ligaen. Både AGF og F.C. København har tidligere spillet 26 hjemmekampe på stribe uden at tabe.

Torsdagens kamp blev overværet af 12.722 tilskuere, og dermed kom Brøndbys sæsontotal op på 261.503. Dermed er denne sæson, allerede inden sidste hjemmekamp mod SønderjyskE, Brøndbys tredjebedste nogensinde, hvad angår tilskuertal.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Jubel

Morten Rasmussen tiljubles efter scoringe til 2-0 i 3-1 sejren over FC Nordsjælland - den 10. hjemmesejr i træk i SAS Ligaen.