Endnu en sommersejr

16.05.2006 16:11

Brøndby IF var her til aften nået til Ballerup Idrætspark på sommerens Danmarksturné. Modstanderen var Kim Vilforts barndomsklub, Skovlunde IF, som i år fejrer 50 års jubiluæm.

Brøndbyspillerne gik på banen med selvtilliden i orden efter gårsdagens 6-1 sejr på Langeland, men allerede efter 13. minutter måtte de sande at en ny sejr ikke kom automatisk. Her bragte Martin Madsen de lokale helte i front 1-0. Den stilling holdt 11 minutter, hvorefter Mads Jørgensen udnyttede en forsvarsfejl og udlignede til 1-1. Med godt et kvarter tilbage af 1. halvleg kom de blå-gule i front. Målscorer Thomas Rasmussen.

Spillerne blev ledsaget på banen af nogle af de helt unge Skovlunde-talenter.

Faxe nedlagt

1. havlegs største drama indtraf da John Faxe Jensen blev nedlagt i det kriminelle felt, og indtrængende appellerede for straffespark. Dommer Milton forbarmede sig og lod Faxe kanonere bolden i nettet til 3-1 til gæsterne. Skovlunde lod sig dog ikke ryste, og blot to minutter senere lå bolden bag Karim Zaza. Målscorer var igen Martin Madsen.

Faxe og Milton diskuterer straffesparket.

Faxe og Milton diskuterer "straffesparket".

Nyt hold på banen

2. halvleg blev indledt med væld af indskiftninger, hvilket gav plads til flere af de Brøndbytalenter som til hverdag spiller i 2. division. De sidste 45 blev udpræget fysiske, og der faldt blot ét enkelt mål yderligere. Det var i det 65. minut hvor indskiftede Stefan Schmidt heade bolden i nettet til slutstillingen 4-2 til Brøndby IF. Cirka 600 tilskuere overværede kampen.

Kim Daugaard - med anførerbindet - afslutter.