Brøndby IF i kvartfinalen

20.05.2006 17:24

Det svæver endnu i det uvisse hvornår Brøndby IF skal spille kvartfinale i sommerturneringen Viasat Cup. Aftenens 1-1 resultat mod AaB på Brøndby Stadion var således ikke nok til at give et endegyldigt svar på spilledatoen.

Det afgøres først når opgøret mellem AaB og SønderjyskE er færdigspillet på tirsdag, og den første kvartfinale skal enten spilles torsdag den 25. maj eller søndag den 28. maj.

Morten Skoubo var hjemme i Danmark og lagde vejen forbi.

Morten Skoubo var hjemme i Danmark og lagde vejen forbi.

Målscoreren fra torsdagens udekamp mod SønderjyskE i pulje, Denni Avdic, havde fået genvalg af trænerteamet Laudrup og Faxe. Og den 17-årige angriber gav da også et par prøver på sin skarphed. Skarpest var dog gæsternes Poul Hübertz.

Efter 20. minutters spil lagde Jeppe Curth en perfekt aflevering skråt tilbage ind i feltet, hvor en udækket Poul Hübertz sikkert kunne score til 1-0 ved fjerneste stolpe bag en sagesløs Casper Ankergren i Brøndbymålet.

Denni Avdic når højst i en duel i 2. halvleg.

Målscoreren fra 1-0 sejren over SønderjyskE, Denni Avdic, når højst i en duel i 2. halvleg.

Martin Ericsson burde have bragt balance i regnskabe, da han i 26. minut var fri foran Casper Jacobsens mål, men AaB's Kasper Risgård fik blokeret .

Trods megen boldbesiddelse lykkedes det ikke for de blå-gule at udligne før pausen. I 2. halvleg fortsatte Brøndbyspillerne med at have bolden mest, men spillet var ofte alt for tilfældigt, og mange angreb løb derfor ud i sandet.

Mads Jørgensen snyder sin oppasser.

Mads Jørgensen snyder sin oppasser.

I det 85. minut kom den afgørende scoring som sendte Brøndby IF i kvartfinalen. Mads Jørgensen udlignede på straffespark og dermed til slutresultatet 1-1 foran 2.599 tilskuere.

Kampen