Vigtige dage forude

30.06.2006 13:48

12:45 kørte bussen med spillere, trænere og ledere fra Brøndby Stadion. Destinationen er Kibæk i midtjylland, hvor spillerne skal bruge de næste dage på at få formen banket på plads. For René Meulensteen handler turen i høj grad også om, at lære de enkelte spillere bedre at kende, både på og uden for banen.

Første træning i det jyske er i aften omkring klokken 19, og både lørdag og søndag vil også stå i træningens tegn. Der trænes 2 gange i morgen og en gang søndag.

Søndag spilles den første uofficielle kamp under René Meulensteen og Peder Siggaard, når et forstærket Kibæk-hold byder gæsterne velkommen til en showkamp kl 19.00.

På turen spilles også den første rigtige træningskamp. Det sker tirsdag eftermiddag, hvor AGF tager imod i en kamp, der er planlagt til at spilles i Thyregod kl 16.00.

Den tidligere Brøndbyspiller Thomas Hansen i duel med Martin Ericsson.

AGF er modstanderen i første træningskamp. Her: Den tidligere Brøndbyspiller Thomas Hansen i duel med Martin Ericsson.

Forberedt

- Det er en meget vigtig tur for os alle, både trænere og spillere. Det er naturligt at jeg skal se på en masse ting, og snakke med spillerne, men for dem er det jo også lidt som at starte forfra. Når der kommer en ny træner til, vil de spillere, der før har været sikre på at spille føle, at de skal vise lidt mere, og dem der har været lidt uden for øjner naturligvis chancen for at vise hvad de kan.

- Jeg er glad for at vi får så megen tid på træningsbanen og sammen i det hele taget her i starten, og jeg er ikke nervøs for den korte indkøringsfase. Sådan er forholdene, og hverken Peder eller jeg er jo på bar bund, fortæller Meulensteen op til turen.

Få et overblik over programmet den kommende tid her.