Valur med masser af kampe i benene

27.06.2006 08:20

Fodboldspillerne fra Brøndbys kommmende modstander i kvalifikationen til UEFA Cuppen, islandske Valur, er i bedste kampform når det første indbyrdes opgør på Brøndby Stadion spilles om lidt over to uger. Den islandske 1. division afvikles nemlig i kalenderåret og efter sæsonpremieren den 14. maj (samme dag som SAS Ligaen blev afsluttet), er der nu spillet otte ud af i alt 18 runder.

Valur, der blev 2'er i sidste sæson, ligger p.t. på en sjette plads i ligaen. Værd at bemærke er dog, at det kun er to point der skiller Valur fra anden pladsen.

Valurs klubhus

brondby.coms udsendte fotograf ferierer i øjeblikket på Island, hvor turen bl.a. er gået forbi Valurs hjemmebane, der p.t. er under ombygning. Her ses Valurs klubhus.

Lokalopgør

Om blot to dage, spiller Valur lokalopgør mod den anden Reykjavik-klub, KR Reykjavik. Netop KR Reykjavik mødte Brøndby IF i Champions League-kvalifikationen i 2000.

Første opgør på Brøndby Stadion sluttede 3-1 til Brøndby, mens returopgøret på Islands nationalstadion sluttede målløst. Returkampen mod Valur på Island spilles også på Islands nationalstadion.

Nationalstadion

Islands nationalstadion med løbebane rundt om banen.

Islands nationalstadion

Hovedtribunen på Islands nationalstadion.

I bedste form

Mens Brøndby IF spiller sæsonens første officielle kamp mod Valur, kommer de islandske gæster med masser af kamptræning i benene. Med torsdagens lokalopgør mod KR Reykjavik, og en efterfølgende udekamp, når Valur op på 10 turneringskampe i sæsonen inden kick off den 13. juli.

I samme periode har Brøndby IF til sammenligning spillet sommerkampe og Viasat Cup-kampe, men når til gengæld at få god kampmodstand den 8. juli hvor AIK Stockholm gæster Brøndby Stadion.

Information om spilletidspunkt og billetsalg til Valur-kampen på Brøndby Stadion offentliggøres her på brondby.com i løbet af denne uge.

Du kan besøge Valurs hjemmeside her.

Valurs logo

Valurs klublogo.