Sidste træning i sæsonen

07.06.2006 12:20

Høj solskin, ingen vind og store smil. I dag trænede A-truppen for sidste gang i sæsonen og for nogle var det sidste arbejdsdag på bane 3. Trænerteamet Laudrup og Faxe stod i spidsen for træningen for sidste gang i denne omgang, mens det også var sidste træningsdag for Karim Zaza.

Spillere og trænere hyggede sig med kant, spil til to mål og skudkonkurrence. De "gamle" sluttede sæsonen bedst, i hvert fald træningsmæssigt. I spil til to mål OG den efterfølgende "ram overliggeren"-konkurrence, var det nemlig de rutinerede der sejrede.

Ganske suverænt i øvrigt. Især illustreret ved den afsluttende overligger-konkurrence. Her var ungt hold ikke engang i nærheden af at true de gamle, der ganske naturligt ikke holdt igen med de store grin. Håneretten er i hvert fald på de gamles side hele sommeren.

Kasper Lorentzen trænede individuelt med Rene Skovdahl. Boldøvelser og lange løb blev det bl.a. til for offensiv-talentet.

Dagen afsluttes med fællesspisning i players lounge. I morgen sætter spillerbussen så kursen mod Billund og fredag er destinationen Hviding. Her spiller Brøndby sæsonens sidste sommerkampe, hvorefter den står på sommerferie indtil onsdag den 28. juni.

Tjek også