Flot sæson-afslutning

09.06.2006 20:21

Brøndby IF sluttede sæsonen med en 5-0 storsejr over Hviding IF i en sommerkamp. Thomas Rasmussen, Morten Duncan Rasmussen og Mads Jørgensen scorede til 1-0, 2-0 og 3-0, inden Karim Zaza kom på måltavlen i 2. halvleg i hans sidste kamp i Brøndby-trøjen. Det forlyder fra det jyske at målet var en sand perle, hvor flere finter gik forud for scoringen.

I 2. halvleg spillede Karim Zaza i marken, mens Casper Ankergren vogtede buret i den anden ende. De roller var byttet om i 1. halvleg.

Jonas Kamper slog sejren fast med 5-0 målet i den sidste opgave i en lang sæson med mange kampe. Ca. 1400 tilskuere så kampen.

Nu venter en velfortjent sommerferie, inden truppen igen samles den 28. juni hvor forberedelserne til den nye sæson indledes.