Elmander nåede det ikke

01.06.2006 09:37

Brøndbys VM-aktuelle Johan Elmander sluttede sæsonen med et mål og en assist i sæsonens to sidste kamp. Hovedstødsscoringen i Horsens var Elmanders 13. sæsonmål i SAS Ligaen, og nr. 19 i sæsonen, og i 33. og sidste spillerunde lagde Elmander op til Morten Duncan Rasmussens føringsmål i 1-2 nederlaget til SønderjyskE.

Elmander nåede ialt seks forårsmål og to assists, men det var ikke nok til at overhale Thomas Rasmussen, der har scoret flest "point" i foråret 2006. Det viser brondby.coms statistik over mål og assists i forårssæsonen.

Thomas Rasmussen havde afgørende fod, i form af enten scoring eller assist, med i hele ni mål, med Elmander (otte) og Martin Ericsson (7) på de efterfølgende pladser. Thomas Rasmussen må dog dele værdigheden som assistkonge med Kim Christensen. Begge lagde op til fire mål. 

Du kan se den komplette statistik for forårets kampe her. Oversigten er gemt i PDF-format, som du kan se hvis du har Adobe Acrobat Reader installeret på din computer.

Johan Elmander

Johan Elmander blev topscorer for Brøndby IF i sæsonen, men Thomas Rasmussen havde afgørende fod med i flest scoringer i foråret.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen markerede sig med fem scoringer og fire assists i foråret.