Den nye 1'er: Vi glæder os

29.06.2006 10:39

- Selvom det har været en kort ferie, tror jeg at alle synes det er dejligt, at være i gang igen. Der var i hvert fald gensynsglæde og godt humør da vi mødte til træningen, og jeg er sikker på, at alle er glade og spændte på den nye sæson, siger Casper Ankergren efter sæsonens første træning.

Da du mødte ind til træningen i går, havde du samtidig fået ny plads i omklædsningsrummet da du jo har overtaget trøje nr. 1...

- Ja, det var lidt overraskende, men det er nu ikke fordi jeg går så meget op i hvad nummer der står på ryggen. Jeg var dog glad for det gamle nummer, smiler den tidligere 16'er og fortsætter.

- Jeg tager det som et klap på skulderen og håber det indikerer at jeg får chancen som 1. valg mellem stængerne. Jeg vil i hvert fald gøre mit til at overbevise trænerne om, at jeg skal have pladsen. Jeg synes selv jeg har bevist jeg har nivauet før, og det vil jeg vise igen.

Hvilke forventninger har du til sæsonen?

- Vi vil vinde DM og pokalen og nå langt i Europa - det vil vi altid i Brøndby IF. Vi vil vinde så mange kampe som overhovedet muligt og vi vil gøre det ved at spille flot fodbold. Og så handler det om, at vi skal få en god start og finde ind i rytmen hurtigt.

Hvilket indtryk har du fået af det nye trænerteam?

- Peder kendte jeg jo i forvejen. Han er en fin fyr, fodboldfagligt god og så er han altid positiv og i godt humør. Jeg fik også et rigtig godt indtryk af René. Som de fleste andre kendte jeg overhovedet ikke noget til ham før han blev træner her, men han virker meget positiv og åben, og jeg har allerede talt lidt med ham. Det tegner i hvert fald meget godt og vi er alle meget spændte på den nye sæson, fortsætter keeperen.

Fredag efter den første træning tager I så på træningslejr i det jyske. Hvad skal den bruges til?

- Jeg går ud fra vi skal træne hårdt så vi kommer i form, men derudover regner jeg da også med vi skal bruge tiden på at lære træneren og hans idéer at kende, ligesom han nok vil bruge tiden på at lære os at kende. Det skal nok blive sjovt - men også hårdt, slutter 1'eren med et grin.

Casper Ankergren, der er blevet far til en datter i ferien, nærmer sig de 100 kampe for Brøndby IF. Inden UEFA Cup-kvalifikationskampen mod Valur den 13. juli, står den store målmand noteret for 95 1. holdskampe i Brøndby-trøjen.

Casper Ankergren

Casper Ankergren fik et positivt indtryk til sæsonens første træning og glæder sig ligesom holdkammeraterne til at komme i gang.