De unge i hopla i 8-0 sejr

08.06.2006 16:20

Anført af de unge talenter på holdet, storsejrede Brøndby IF med hele 8-0 i aftenens sommerkamp i Billund, mod den lokale fodboldklub. 840 tilskuere så Morten Duncan Rasmussen score kampens første to mål, efterfulgt af først Jonas Kamper og derefter Johan Absalonsen der sørgede for pausestillingen 0-4.

Den føring kunne dog snildt have været flere mål større, men især Johan Absalonsen brændte mange store chancer. Hvad der end blev sagt til ham i pausen skal være usagt her, men det unge offensiv-talent viste anderledes skarphed i 2. halvleg med et ægte hattrick, med scoringer til 0-5, 0-6 og 0-7.

I kampens slutminutter fremtvang Casper Ankergren, der spillede fremragende som angriber i 2. halvleg, og markerede sig med et skud på overliggeren og andre gode afslutninger, straffespark. Kaspar Dalgas (der har indstillet karrieren pga. en skade), var med i Billund for at skrive autografer, og for at få en god afsked med holdkammerater. Som en særlig gestus fik han lov til at sparke straffesparket som blev omsat sikkert til kampens slutresultat 0-8.

Dermed hentede Brøndby IF endnu en sejr i Jylland i sæsonens næstsidste opgave. I morgen spilles sæsonens sidste kamp, i Hviding kl. 19:30.