Billetinformation: Brøndby-Valur

29.06.2006 10:05

Forsalget til Brøndby IF's kamp mod islandske Valur Reykjavik i UEFA Cup'ens 1. kvafikationsrunde, som spilles torsdag den 13. juli kl. 20:45, starter mandag den 3. juli i BrøndbyShoppen og her på brondby.com.

Billetpriserne er almindelige SAS Liga-priser. Sæsonkortholdere og medlemmer af aktionærklubben har normalt forkøbsret til Europa Cup-kampe, men da sæsonkortene og aktionærklubbens medlemskort først fremsendes i begyndelsen af juli, er det ikke muligt at gennemføre denne forkøbsret til kampen mod Valur.

Dette skyldes at alle sæsonkort udskiftes i forbindelse med de flytninger af sæsonkortpladser som byggeriet på Brøndby Stadion har afstedkommet. For medlemmer af aktionærklubben gælder det, at der udsendes nye kort med nye medlemsnumre.

Er du sæsonkortholder, skal du derfor købe en billet i BrøndbyShoppen, på brondby.com eller ved indgangene. Der forventes ikke udsolgt til kampen.

DNE-tribunen

Europæiske kampe var der mange af på Brøndby Stadion sidste sæson. Torsdag den 13. juli sparker Brøndby IF sæsonen igang med UEFA Cup-kampen mod islandske Valur fra Reykjavik, en kamp der spilles på Brøndby Stadion.