Bagger nu uden skinne

28.06.2006 15:42

Ruben Bagger er den spiller i A-truppen der er længst fra at gøre comeback på 1. holdet. Alligevel er den knæskadede angriber ved godt mod, for det går fremad for angriberen, der blot spillede tre kampe i sidste sæson.

Bagger blev opereret den 15. maj i det venstre knæ, hvor ledbåndene var revet over på indersiden af knæet. I mandags kunne Bagger så smide skinnen. Forude venter nu en lang genoptræning på 10-12 uger.

- Man siger normalt at man er ude 4-6 måneder med sådan en skade her, så det bliver nok et sted midt i mellem der før jeg er helt klar. Jeg håber selv på at være klar til at spille kamp igen i midten af oktober, fortæller Ruben Bagger.

34-årige Ruben Bagger er ældste spiller i A-truppen og har i alt spillet 335 kampe for Brøndby IF. 87 gange har Bagger fundet vej til netmaskerne, men først engang til oktober forventes det, at den statistik kan blive yderligere forbedret.

Ruben Bagger i aktion i eftårets UEFA Cup-kamp mod Petach-Tikva

Ruben Bagger har seks uger efter operationen smidt skinnen på det venstre knæ. Forude venter en lang genoptræning, inden Brøndbys rutinerede angriber atter er klar til kamp.