Stor tysk interesse for Brøndby Dagen

05.07.2006 11:08

Den store Brøndby Dag på Brøndby Stadion næste lørdag afsluttes som bekendt med Kjeld Rasmussen Cup, hvor Brøndby IF møder 1. Bundesligaklubben FC Nürnberg. De to hold kæmper om Kjeld Rasmussen trofæet og de tyske gæster kan se frem til massiv opbakning fra de røde fans.

FC Nürnbergs officielle fanklub meddelte her til formiddag, at de på nuværende tidspunkt har kendskab til at mindst 200 fans tager turen fra Tyskland for at se kampen på Brøndby Stadion. Derudover forventes der også FC Nürnberg-fans fra bl.a. Sverige.

Størstedelen af FC Nürnbergs fans skal i øvrigt tilbagelægge mere end 800 kilometer for at se det tyske hold i aktion. En køretur der tager mere end 10 timer i bil.

FC Nürnberg har oprustet forud for den nye sæson med den tjekkiske midtbaneprofil Tomas Galasek fra Ajax Amsterdam, samtidig med at man har forlænget kontrakten med den målfarlige midtbanespiller Marek Mintal.

Truppen tæller desuden den tidligere Esbjerg-profil Jan Kristiansen og holdets topscorer Robert Vittek, der scorede 16 mål i den forgange sæson i Bundesligaen, hvor FC Nürnberg sluttede på 8. pladsen.

Brøndby Stadion

Næste lørdag lægger Brøndby Stadion græs til  Brøndby Dagen. Den store dag afsluttes med Kjeld Rasmussen Cup, hvor Brøndby IF og FC Nürnberg kæmper om Kjeld Rasmussen trofæet.