Rytter trænede med

31.07.2006 14:25

I slutningen af sidste sæson døjede Thomas Rytter med lyskeproblemer, smerter der også har spoleret opstartstræningen op til denne sæson. Træningen har derfor været nøje tilrettelagt for ikke at belaste lysken for meget.

I dag trænede Rytter så med for første gang i den nye sæson og backen var naturligvis i godt humør efter knap to timers arbejde på bane 3.

- Det var ok. Jeg har jo været på træningsbanen i noget tid, men det var første dag hvor jeg kunne træne fuldt med. Det var selvfølgelig dejligt, siger Thomas Rytter med et smil.

I græsset strækker Daugaard ud efter træningen. Han griner til Rytter og nævner for brondby.coms udsendte noget om en tunnel fra dagens træning...

- Altså, jeg har fået at vide at jeg ikke må samle benene pga. skaden i lysken, så det kan da godt være, at der er nogen der har lavet en tunnel, griner Rytter undskyldende mens han går mod omklædningsrummet.

Brøndby's 3'er kan i morgen puste ud når truppen holder fri. Onsdag aften forventes det at Rytter får spilletid i mindekampen mod Næstved.

Thomas Rytter

Med Thomas Rytter på vej tilbage i kampform, kan cheftræner René Meulensteen glæde sig over endnu et alternativ til den højre forsvarsside.