Per: Stor moral

24.07.2006 11:04

- Alle mål sker på baggrund af personlige fejl, og sådan var det også i dag. Nordstrand er lidt heldig med at få bolden med, og jeg taber et skridt, og mere er der ikke at sige til det. Vi havde allerede før kampen talt om Nordstrand. Det er en spiller man skal have respekt for, man kommer ikke bare til den bedste række og bliver topscorer fra start uden at have klasse, og det viste han jo også ved at score mod os, lød det fra anfører Per Nielsen efter kampen.

- Man kan sige at vi i de to kampe ikke har fået den bedste start, men vi er kommet godt igen, og har fået sejrene og de tre point; det er jo det vigtigste. Vi spiller med en stor moral, hvilket tydeligt kan ses i kampene, vi får skabt en masse chancer i kampen, og i sær i anden halvleg hvor vi får lagt et højere pres på FC Nordsjælland.

 Per Nielsen takker for støtten efter 2-1 sejren over FCN.

Per Nielsen takker for støtten efter 2-1 sejren over FCN.

Flere kampe i benene

- For mit eget vedkommende er jeg ikke helt oppe på niveau endnu, jeg har stadig smerter efter min skade i anklen. Når man er 32 år som jeg, skal man have ondt efter en kamp, men lige for tiden har jeg også smerter under kampene. Det eneste middel er dog at få nogle flere kampe i benene, så skal det sidste nok komme. Jeg synes dog ikke at skaden har den store indflydelse på mit spil, og det skal da heller ikke være en undskyldning for noget som helst, runder anføreren af.