Peguero klar for Brøndby IF

25.07.2006 16:25

Peguero Jean Philippe ankom her til eftermiddag til Brøndby Stadion og bestod det obligatoriske lægetjek. Den haitianske angriber underskrev efterfølgende den 3-årige kontrakt, der allerede i sidste uge blev aftalt mellem Major League Soccer, New York Red Bulls og Brøndby IF.

Den 24-årige haitianske angriber skal spille med nr. 19 på ryggen. Han kaldes "Pedro", men på ryggen skal der stå Peguero.

- Jeg er rigtig glad for at være her. Jeg har lige været ude på Brøndby Stadion og det ser fantastisk ud og forholdene er gode. Jeg glæder mig til at komme i gang og lære de nye holdkammerater og trænere at kende. Jeg ved klubben spiller om mesterskab hvert år og spiller europæisk fodbold, og jeg håber jeg kan udvikle mig som spiller, siger Brøndbys nyindkøbte Peguero. 

Jean Philippe Peguero har amerikansk arbejds-og opholdstilladelse og tiltræder i Brøndby IF når de relevante tilladelser fra UdlændingeService er på plads. Det er aftalt mellem Major Soccer League og Brøndby IF at transferbeløbet ikke offentliggøres.

Peguero i Brøndby-trøjen

Peguero i Brøndby-trøjen efter det obligatoriske lægetjek. Den haitianske angriber overtager trøje nr. 19 hvor der skal stå "Peguero" på ryggen.

Ekstra